تاریخ انتشار : شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 19:42
424 بازدید
کد خبر : 7358

فیلم مستند “داوج پارادیزو” نگاهی به زندگی شخصی و حرفه‌ای جواد علیزاده دارد

در گفتگویی با مسعود انعامی کارگردان و تهیه کننده فیلم مستند ” داوج پارادیزو” به خلاصه این فیلم پرداخت و گفت: مستند “داوج پارادیزو” نگاهی است به زندگی شخصی و حرفه ای جواد علیزاده کاریکاتوریست و ژورنالیست ایرانی که بیش از شش دهه در دنیای مطبوعات  و کاریکاتور به صورت بین‌المللی حضور مستمر داشته است.

وی هدف از ساخت این فیلم را علاقه شخصی و اهمیت کاریکاتو برایش اعلام کرد و افزود: این دودلیل عمده باعث تشویق بیشتر من برای ساخت این فیلم شد که دلیل اولش بر می گردد به دوران تحصیل من در سال هفتاد و پنج که در مقابل دکه روزنامه فروشی علاوه بر مجله دنیای ورزش که هفتگی میخریدم یک مجله دیگر هم روی کیوسک چشم من را دزدید و همان باعث ورود من به دنیای عجیب وغریب و البته دوست داشتنی کاریکاتور شد و این حس تا اوایل دهه نود یعنی روزهای اخر چاپ مجله طنز و کاریکاتور ادامه داشت و بخش عظیمی از شناخت من نسبت به موسیقی،ادبیات،سینما،سیاست و ورزش از برکت وجود همین مجله بود.

مجله طنز و کاریکاتور که متعلق به جواد علیزاده بود،مرا حسابی مجذوب خود کرده بود،وقتی توانستم در حرفه سینما و فیلم سازی جرات ساختن فیلم را پیدا کنم،همیشه دلم می خواست که بتوانم زندگی حرفه ای وی را به تصویر بکشم که به لطف خدا این امر میسر شد.

انعامی دومین هدف خود را اینگونه بیان نمود:دومین دلیل و انگیزه من برای ساختن فیلم با موضوع کاریکاتور با مسئله های  مختلف اجتماعی روبرو هستم  و همیشه برایم این سوال بود که در این دنیا چگونه می شود که بعضی از هنرمندان، کاریکاتور را به عنوان شغل و حرفه خود انتخاب می کنند.

حرفه ایی که پذیرفتن آن حتی در جوامع پیشرفته نیز همراه با چالش است. این دو دلیل به من انگیزه بیشتری داد تا بتوانم این کار را بسازم.

وی در خصوص مشکلات تولید این فیلم سخن به میان آورد و افزود: از اولین و مهمترین این مشکلات عدم حمایت از فیلمسازان است  و دومین آن پروسه تولید است که همیشه و در هر صنفی مشکلات خودش را دارد، مخصوصا” زمانی که شما برای تولید فیلم اقدام می کنید و این امر زمانی سخت تر می شود که شما می‌خواهید به صورت مستقل عمل کنید.

وی در ادامه افزود:در هر صورت من هم مثل خیلی از کار اولی ها مشکلات تولیدی خود را داشتم ولی هر کدامش تبدیل به یک تجربه بزرگ و ارزنده شد و تنها راه حلش فقط و فقط اعتماد،صبوری و گذر زمان بود  و همین مشکلات تولید باعث شد که تصویر برداری از این فیلم در تیرماه ۱۴۰۰ به اتمام برسد و فاینال آن در بهمن ۱۴۰۲ به دست من برسد اما خوشبختانه توانستم از این کویر وحشت به سلامتی عبور کنم.

ناگفته نماند که همه اینها را مدیون کسایی هستم که با لطف ،اعتماد و صبرشان مرا همراهی کردند.

انعامی در ادامه به برنامه های آتی خود اشاره کرد و گفت:خانه اول و آخر من در هنر تئاتراست و هر چیزی که دارم را مدیون حس خرد جمعی و کار گروهی می دانم که تئاتر به من ارمغان آورده است.

وی افزود:در حال پیش تولید یک کار تئاتر هستم و در کنارش در حال مذاکره برای پخش چند پادکست صوتی می‌باشم و اگر مشکلات تولید اجازه بدهد، خیلی دوست دارم که این بار تجربه کارگردانی فیلم داستانی را داشته باشم.

عوامل این فیلم عبارتند از:سرمایه گذار:محمد رشید آئینی مهر،تهیه کننده و کارگردان:مسعود انعامی،مدیر تصویر برداری:سعید کشاورز،صدابردار:سید سجاد حسینی ،تدوین:مریم جعفری،آهنگساز:آریا علیزاده،عکاس: فرانک شکری،طراح پوستر:مینا قانع،روابط بین الملل:فرشاد صدری و دبیر مطبوعات : پیام احمدی کاشانی

 

خبرنگار : پیام احمدی کاشانی

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.